WIE IS DÈ ONTZORGKRACHT?


Mijn naam is Peggy Curvers. Culinair liefhebber en fan van een heerlijk glaasje wijn. Naast dat ik gezelligheid graag opzoek, heb ik een aangeboren hunkering naar landkaarten en reisboeken. Ik heb een geweldige man, ben trotse mama van machtig prachtige kinderen en heb een warm hart voor onze Maine Coon kat. Ik raak enorm geïnspireerd en energiek van mensen met een positieve instelling en bevind me hier graag tussen.

Levenservaring en kennis opgedaan met studies toerisme, schoonheidsspecialiste en online marketing. Werkervaringen voornamelijk verkregen bij een branddetectiebedrijf, afvaldienstverlener en touringcarbedrijf. Functies bekleed als receptioniste, reisvoorbereidster, directie secretaresse, sales binnendienst,  backoffice sales, verantwoordelijke factuurklachten en contractadministratie. Dit alles heeft mijn kennis en kunde op gebied van relatiegericht communiceren, procesvorming en online marketing een upgrade gegeven. Ik ben enorm trots op de fondsenwerving voor de Ronald McDonald huizen die ik afgelopen jaren heb gedaan.

Altijd op zoek naar vernieuwing en dynamiek. Geïnteresseerd in de medemens die wat wil bereiken en duidelijke doelen voor ogen heeft. Schrijven van teksten is een passie welke zich geresulteerd heeft in het uitgeven van mijn eigen boek "Vive, Liefde-Kracht-Positiviteit". Kernwoorden: objectief, relatiegericht, doelbewust, enthousiast, grondig en leergierig.

Kwaliteiten: organisatietalent, klantgerichtheid, prioriteiten stellen, verduidelijken, creatief denkvermogen, sociaal vaardig, commerciële visie, kwaliteit gericht, procesmatig inzicht.

Ambities: Succesvolle, enthousiaste ondernemers ontzorgen. Mijn kwaliteiten en vaardigheden naar een nog hoger niveau tillen. Een succes maken van OntzorgKracht


Voldoende argumenten om jou te ontzorgen zodat jij regelrecht op jouw doel af kunt stappen!