Tarieven


Laten we voorop stellen dat we beide ondernemer zijn en graag resultaat zien. Jouw doel is vooruitgang en ik houd van heldere en transparante communicatie zodat zaken naar wens geregeld kunnen worden. Je zult zien dat het de investering waard is.


UURTARIEF 

In een uur tijd kan ik veel voor je doen. Laten we het gewoon een keer proberen. Het uurtarief is € 55,-. Geschikt voor kleine of eenmalige projecten en om elkaar te leren kennen.

10-URENKAART

Handig in drukke periodes of als je nog niet exact weet hoeveel uur je nodig hebt, dan kunnen we met een 10-urenkaart beginnen.

Het tarief is € 500,- voor 10 uur. De kaart is drie maanden geldig.

ABONNEMENT

Een maandabonnement met een vooraf bepaald aantal uren. Op deze manier weet je dat je continu ondersteund wordt. Het tarief is dan € 45,- per uur.

Een abonnement wordt voor minimaal 3 maanden afgesloten en is daarna per maand opzegbaar.

** Alle genoemde prijzen exclusief BTW en reis- of materiaalkosten.**

** Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. **

Algemene Voorwaarden Ontzorg Kracht 1
PDF – 165.2 KB 70 downloads

Review start-up


Reviews zijn voor het imago van veel ondernemingen van grote waarde. Het is een oprechte klantbeleving, die iets zegt over jouw onderneming. Reviews krijg je niet zomaar, daar is aandacht in aftersales voor nodig.

 

OntzorgKracht helpt je graag met het opstarten van reviews inwinnen door middel van een:

REVIEW START-UP    € 279,-

Jij levert een lijst van klanten aan waarmee contact opgenomen wordt om hun ervaring te delen. Er kan desgewenst nog gevraagd worden om een foto van het "voor en na" resultaat te sturen of een afbeelding van hun logo welke gebruikt mag worden in de review.

Je ontvangt 12 reviews, netjes verwoord in een pakkende tekst. De reviews kun je gebruiken voor je website, je social media etc.

Daarnaast ontvang je een emailtekst die je kunt gebruiken bij toekomstige afgehandelde projecten in de aftersales om de tevredenheid van je klant te polsen en een review te ontvangen. Zo kun je in het vervolg geregeld een up-to-date review toevoegen.