Blog

#6 Klantverwachting managen

Zo vaak wil je als klant anders, beter, sneller, vriendelijker geholpen worden. Ik ervaar het minstens 1 x per week. Het is en blijft een lastig vraagstuk om je klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. En ik geloof oprecht dat iedereen dat doet vanuit zijn beste intentie op dat ogenblik. 

Lees meer »

#5 Mijn avontuur in online marketing

Hoe bereik jij je doelgroep? Waar lopen zij tegenaan en wat heb jij ze te bieden? Vragen waar ik al een hele tijd mee bezig ben. Je klant meenemen in een online reis naar je aanbod is van grote waarde. Hoe zorg je dat diegene geboeid blijft om je aanbod af te willen nemen?

Lees meer »

#4 Reflectie en perspectief

Afgelopen week las ik maar al te veel dat iedereen helemaal klaar was met 2020, keer op keer op keer. Het riep bij mij alleen maar weerstand op. Ergens snap ik het ook, voor velen was het een jaar met veel impact. Het leek wel of ik een van de weinigen was die 2020 als overwegend positief heeft ervaren. Ik ben bewust van en dankbaar voor dit voorrecht. Privé heeft 2020 ons zoveel moois gegeven. Mede door de gehele coronacrisis, die we natuurlijk liever niet hadden, zag ik vooral de mooie dingen die het gaf voor ons gezin. Aandacht voor elkaar. De soberheid en intimiteit deed ons veel goed en gaf ons gezin ook een bepaalde rust.

Lees meer »

#3 Wederzijds vertrouwen

Als ondernemer in business support moet je heel goed weten wat je competenties zijn, waar de vraag in de markt ligt, wat je toegevoegde waarde is maar zeker ook hoe je een band met je klant opbouwt. Dat laatste moet een klantrelatie worden met wederzijds vertrouwen. Dit kun je alleen creëren als jij je doelen helder op je netvlies hebt, transparant werkt en je afspraken nakomt. Echter van je klant mag je ook een en ander verwachten om een band van wederzijds vertrouwen op te kunnen bouwen. Als je een potentiele klant spreekt moet al duidelijk worden na een gesprek of je iets voor elkaar kan en wil betekenen. 

Lees meer »

#2 Dromen is DOEN!

Een ding is me in het verleden wel duidelijk geworden. Als er ergens in je hersenspinsels een ambitie of een droom oppopt dat je tot actie over moet gaan. En helemaal als dat meermaals de revue passeert.

Lees meer »